BALIKESİR / BANDIRMA - Aksakal Umut Akkaya Ortaokulu

Aksakal Umut Akkaya Ortaokulu

Adres
AKSAKAL MAH. BANDIRMA-BALIKESİR KARAYOLU CAD. AKSAKAL UMUT AKKAYA ORTAOKULU NO: 424 BANDIRMA / BALIKESİR
Vizyon
Gelecekte ülkemizin seçkin bireyleri olmayı hedefleyen öğrencilerimize, en güncel ve ulaşılabilir fırsatları sunmak. İnsan olarak nitelikli ve faydalı birey anlayışını zihinlerine yerleştirmek. İnsanlığa yararlı, çevreye duyarlı ve ülke menfaatlerini kişisel menfaatlerinin önünde tutan bir anlayışı; okul, veli ve öğrenci işbirliği ile ortaya koyacak iradeyi okul ortamına yansıtmak.
Misyon
Öğrencilerimizin bulundukları kırsal ortamdan kaynaklanan sıkıntı ve zorluklarını; tüm imkanları ve fırsatları zorlayarak aşmak ve onlara yüksek hedefler koyabilmektir.Okulun vazgeçilmez paydaşı olan velileri de,okulun tüm eğitim ve öğretim sürecine ortak etmek birincil arzumuzdur.Okuyan,sorgulayan ve analiz-sentez yeteneği en üst düzeyde olan,birey bilinci kazanan eğitimli ve karakterli bir nesil oluşturmak için tüm zaman ve enerjimizi ortaya koymak durumundayız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
09:00 15:30